Skönhetskliniken

Mitt i Göteborg finns skönhetskliniken inom skönhet och hudvård. Vi är en klinik som utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss på vår klinik arbetar certifierad personal som behandlar områden inom botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Behandlarna på Göta klinik utmärker sig för deras expertis och moderna synsätt på behandlingar inom beauty.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.EVA Estetik Klinik
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och vår behandling som du gör på vår skönhetsklinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett alternativ för dig som vill välja en klinik i Göteborg inom botox och fillers.

Göta klinik
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som saknar kompetens. På vår skönhetsklinik finns kompetent och legitimerad personal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra erfarna behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads beautyclinics har att erbjuda.

Botox Göteborg pris
Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.
Du kan exempelvis göra botox kråksparkar, botoxargrynka eller botoxkämuskler för att nämna förslag på områdena som gåratt behandla.
Fullständigtpris ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Nidiskuterar vilket område du önskar göra botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken injicering av botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botoxinjektion?
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenom steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering förut, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sinåsikt om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri https://gotaklinik.se.
Botox före och efter
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Det slutgiltiga resutlatetskiljers sig från person till person beroende på samarbetet är mellan din kropp och botoxen. {För att se full effekt av din botoxbehandling, så kan det ta från ett par dagar till veckor innan du ser slutresultatet. Behandlingen som du har gjort varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och blir mer stärkt mer för varje behandling som du gör. Ju oftare du gör en behandling, så stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.