Vad är SUP?

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en aktivitet som har blivit mycket uppmärksammad världen runt. Paddleboard fungerar som så att en person står på en paddleboard liknande en surfingbräda och har en paddel som färdmedel.Braca SUP Kahana - FastPaddler®

Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din SUP i.

Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en bra paddle board. Upplevelsen skiljer sig stort med paddleboard om du har valt en paddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddleboard finns både som uppblåsbar eller i komposit. Till synes är båda alternativen lika, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddleboard är gjord för högre hastighet, är glidanpassad och är bättre att ha om du vill undvika att pumpa upp din paddle board varje gång och vill ut snabbare i vattnet. Skillnaden med en uppblåsbar paddleboard är att den är smidig att förvara och att den är lätt att ta med och testa på nya vattentyper dit du rest.

SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddelbrädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddle. SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet https://stockholm-sup.se.

SUP Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällande utforskning av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. Stand up paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är skinande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Stand Up Paddle ett bra val som passar för alla åldrar.