Varför Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet. Botoxinjicering används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar på händer och fötter.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, få bort arga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.
Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.
Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att lugna överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Wrinkles - Find the best solutions to prevent wrinkles [Free Advice]

Botox Göteborg pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt.
Bland utbudet har du möjlighet att behandla botox panna, botox ögon eller botox gummy smile för att nämna förslag på områdena som går att behandla.
En detaljerad offert ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du vill ha behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken botox behandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox procedur

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din injicering. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox tidigare, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

När kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker